Hemsidan

Dragonmusikkårens kamratförening har som syfte att stötta, synliggöra och popularisera Dragonmusikkåren. Därför publicerar vi den här hemsidan i direkt samarbete med musikkåren. Tanken är att det skall bli en central informationskanal för dig som vill se och höra LDK när de gör framträdanden runt om i landet.

Informationen som anslås här kommer så att säga direkt från hästens mun. Genom ett samarbete direkt med Dragonmusikkåren kan vi garantera de senaste, och mest korrekta uppgifterna om musikkårens offentliga framträdanden.

Vad finns inte med?

Dragonmusikkåren gör ungefär 150 framträdanden varje år. Av dem är en stor portion ceremonispelningar på landets regementen och för statsledningen i Sverige. I den mån dessa spelningar är offentliga kommer de att anslås på den här sidan.

De spelningar som inte är direkt offentliga kommer inte att anslås. Må det vara ceremonier, eller underhållning för statsledning, försvarsledning eller annan militär verksamhet. Ingen som helst skyddsvärd information kommer finnas på dessa sidor.

Datalagring

Här kan du läsa om hur vi lagrar våra användares data.

Ansvarig utgivare

Ansvarig utgivare är Olov Wimark, trombonist vid Dragonmusikkåren. Vid frågor, använd vårt kontaktformulär.